Wietnamska Sałatka z krewetek i zielonego melona jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie danie główne. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 2G tłuszczu, oraz w sumie 147 kalorii. Na 3,12 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz Serrano chile, liście bazylii, liście mięty, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ten przepis jest typowy dla kuchni wietnamskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 66%. Spróbuj Sałatka Z Krewetek Wietnamskich, Wietnamska Sałatka Z Krewetkami Edamame, oraz Krewetki w sałatce melonowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wrzucić krewetki, zioła, cebula, chile, i melon razem w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
Melon
20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wymieszać sok, cukier i sos rybny, a następnie zalać sałatką. Wierzch z orzechami nerkowca.
Krewetki świetnie komponują się z Pinot Grigio, Riesling i Sauvignon Blanc. Te ostre białe wina dobrze sprawdzają się z krewetkami przygotowywanymi na różne sposoby, czy to z grilla, smażone, czy w sosie czosnkowym. Jednym z win, które można spróbować jest Zind-Humbrecht Clos Windsbuhl Vendange tardive Pinot Gris. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 99 dolarów.