Ciasto marchewkowe bezglutenowe z lukrem serowym Bezmlecznym
Ten bezglutenowy, bezmleczny i wegetariański przepis służy 10 i kosztuje 1,96 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 25 g tłuszczu, oraz w sumie 633 kalorie. To będzie hit w Twoim Wielkanoc wydarzenie. 259 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać wegańskie serek śmietankowy, marchew, cukier puder, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Bezglutenowe ciasto marchewkowe z serem śmietankowym lukier, Bezglutenowe ciasto marchewkowe z lukrem cytrynowym, oraz Rozjaśnione się bezglutenowe ciasto marchewkowe z cynamonem śmietankowym lukier.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°. smar Patelnie i umieścić koło pergaminu na dnie patelni.Cukier śmietankowy i jajka w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki