Ciasto Malinowo-Jabłkowe Okruchy
Ciasto malina - Jabłko okruchy może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka masła, migdałów, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Batony Jabłkowo-Malinowe, Ciasto Jabłko Malina Okruchy, oraz Tarta Jabłkowo-Malinowa.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Umieścić pie crust w 9-calowym szklanym talerzu pie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla ciasta wypełnionego jedną skórką. W dużej misce wymieszać jabłka, 1/2 szklanki cukru i 2 łyżki mąki oraz cynamon. Łyżka do wyłożonej skórką płyty ciasta.
Posypać pastą migdałową malinami.
W średniej misce wymieszać 1/2 szklanki mąki i 1/4 szklanki cukru.
Pokrój na maśle, używając blendera do ciast lub przecinając 2 noże, aż cząstki będą wielkości małego groszku. Wymieszaj migdały.
Posypać równomiernie pastą migdałową.
Piec od 1 godziny do 1 godziny 20 minut, pokrywając Brzeg Skórki folią po około 30 minutach, aż jabłka będą miękkie w środku, a powierzchnia będzie złotobrązowa.
Podawać ciepłe lub schłodzone.