Ciasto Malinowo-Jabłkowe Okruchy

Ciasto Malinowo-Jabłkowe Okruchy
Ciasto malina - Jabłko okruchy może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 357 kalorii, 6G białka, oraz 20 g tłuszczu. Na 1,41 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Mieszanka masła, migdałów, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 33%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Batony Jabłkowo-Malinowe, Ciasto Jabłko Malina Okruchy, oraz Tarta Jabłkowo-Malinowa.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Umieścić pie crust w 9-calowym szklanym talerzu pie zgodnie z zaleceniami na opakowaniu dla ciasta wypełnionego jedną skórką. W dużej misce wymieszać jabłka, 1/2 szklanki cukru i 2 łyżki mąki oraz cynamon. Łyżka do wyłożonej skórką płyty ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki TruskawekŚwieże Połówki Malin, Jagody Lub Plasterki Truskawek
CynamonCynamon
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Posypać malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
MalinyMaliny
4
Posypać pastą migdałową malinami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
MalinyMaliny
5
W średniej misce wymieszać 1/2 szklanki mąki i 1/4 szklanki cukru.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Pokrój na maśle, używając blendera do ciast lub przecinając 2 noże, aż cząstki będą wielkości małego groszku. Wymieszaj migdały.
Składniki, których będziesz potrzebować
MigdałyMigdały
MasłoMasło
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
7
Posypać równomiernie pastą migdałową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasta MigdałowaPasta Migdałowa
8
Piec od 1 godziny do 1 godziny 20 minut, pokrywając Brzeg Skórki folią po około 30 minutach, aż jabłka będą miękkie w środku, a powierzchnia będzie złotobrązowa.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
Podawać ciepłe lub schłodzone.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia4
Magazyn