Ciasto Czekoladowe

Ciasto Czekoladowe
Ciasto czekoladowe może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole receptury przystawki. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 2 centy za porcję. Jedna porcja zawiera 6 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Jest ona dostarczana przez Taste Of Home. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka podstawowej mieszanki ciast, mieszanki napojów czekoladowych, wody i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 11%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Suflet z ciasta francuskiego z kremem o zapachu pomarańczy, kandyzowanymi orzechami pekan i sosem maślanym karmelowym, Ciasto Czekoladowo-Migdałowe, oraz Ciasto Czekoladowe Mocha podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszaj ciasto i wymieszaj napoje. Delikatnie wymieszać w wystarczającej ilości wody, aby zwilżyć suche składniki. Postępuj jak w przypadku zwykłego ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto Na CiastoCiasto Na Ciasto
Puszka Brzoskwiń, OdsączonychPuszka Brzoskwiń, Odsączonych
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
2
Pierwotnie opublikowane jako ciasto czekoladowe w Country Woman
Składniki, których będziesz potrzebować
Posypka W Kształcie SercaPosypka W Kształcie Serca
3
Maj / Czerwiec 1994, str. 38
4
Fakty Żywieniowe
5
Drukuj
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia0
Magazyn