Przepis na ciasto Burger 'n' Hot Dog można przygotować w około 2 godziny i 15 minut. Ten przepis służy 15 osobom. Jedna porcja zawiera 749 kalorii, 6 g białka i 25 g tłuszczu. Za 1,04 USD za porcję ten przepis pokrywa 13% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Mieszanka proszku do pieczenia, pomarańczy, jajek i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Świetnie sprawdza się jako deser. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał raczej złą ocenę łyżkową wynoszącą 30%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak 100% pełnoziarniste bułki do burgerów/hot dogów, naśladowca hot dogów „Sooo Cali” dla psów i nakładka na hot dogi z konfetti i kukurydzą.
Instrukcje
1
Przygotuj ciasto na ciasto zgodnie z instrukcją na opakowaniu.
2
Wlać do natłuszczonej i oprószonej mąką formy o średnicy 13 cali. x 9 cali taca do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Pojedyncze Biszkopty Z Kremem, Podzielone
3
Piec w temperaturze 350°C przez 25-30 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Studzimy przez 10 minut, a następnie wyjmujemy z formy na kratkę, aby całkowicie ostygły.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pojedyncze Biszkopty Z Nadzieniem śmietanowym, Podzielone
Rozciągnięcie 1-1/2 cala. kółka z ciastem czekoladowym. Na każdym owalu i każdym pozostałym kółku rozsmaruj 2 łyżki ciasta cytrynowego; posyp kółka sezamem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Posypka W Kształcie Serca
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Skórki Z Cytryny
10
Piec w temperaturze 400° przez 10-12 minut lub do momentu, aż krawędzie staną się złotobrązowe.
Umieść ciasto na tacy lub 14-calowej. x 10 cali taca lub przykryta deska. Pokoloruj dwie puszki lukieru na różowo czerwonym barwnikiem spożywczym; posmarować górę i boki ciasta. Z końcówką w kształcie gwiazdki nr 16 i białym lukrem wyciśnij brzeg ze sznurka wokół górnej i dolnej części ciasta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czerwony Kolor żywności
1 Rożek Cukru Lodowego
16
Używając białego lukru, uformuj dwa 4-calowe. kółka na torcie na talerze.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Rożek Cukru Lodowego
17
Na jednym talerzu ułóż okrągłe ciasteczko cytrynowe, stroną z sezamem do dołu, na bułkę hamburgerową. Odcień 3 łyżki lukier zielony; rozsmaruj połowę bułki na sałatę. Na wierzch połóż ciasteczko czekoladowe na burgera.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Hamburgerowa
Posypka W Kształcie Serca
1 Rożek Cukru Lodowego
1-1/2 Szklanki Posiekanej Czerwonej Papryki
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Woda Z Kwiatów Pomarańczy (lub 1/4 łyżeczki Startej Skórki Z Cytryny I Skórki Pomarańczowej)
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Skórki Z Cytryny
Drażetki Z Białą Perłą
18
W przypadku sera zabarwić 2 łyżki lukieru żółtym i pomarańczowym barwnikiem spożywczym; rozsmaruj 1 łyżkę na burgerze. W przypadku ketchupu zabarwić 2 łyżki lukier na czerwono; posypać 2 łyżeczkami sera. W przypadku musztardy zabarwić 2 łyżki lukier na żółto; Skrop 2 łyżeczkami ketchupu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Barwnik Spożywczy W Paście W Kolorze Zielonym, Pomarańczowym I Czarnym, Opcjonalnie
1 Rożek Cukru Lodowego
Płatki Crispix, Rozdrobnione
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sos żurawinowy, Do Podania
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
19
Na wierzch połóż kolejnego burgera z ciasteczkami czekoladowymi; powtórz warstwy sera, ketchupu i musztardy. Resztę ketchupu i musztardy odłóż na bok i przygotuj hot-doga. W przypadku wierzchu bułki hamburgerowej posmaruj pozostałym zielonym lukrem spód pozostałego okrągłego ciasteczka cytrynowego; połóż na musztardzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bułka Hamburgerowa
Posypka W Kształcie Serca
1 Rożek Cukru Lodowego
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
Płatki Crispix, Rozdrobnione
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
Sos żurawinowy, Do Podania
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Skórki Z Cytryny
20
Aby przygotować bułkę do hot dogów, połóż owalne ciasteczko górą do dołu na drugim talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Hot Dog Bun
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
21
Jeden biszkopt przekrój wzdłuż na pół i uformuj hot doga (pozostałą połowę biszkoptu zachowaj do innego użytku). Odcień 1/4 szklanki lukru brązowo-czerwonego; rozsmarowany na hot dogu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biszkopt
1 Rożek Cukru Lodowego
Cebulę Przekrojoną Na Pół I Pokrojoną W Cienkie Plasterki Od Nasady Aż Po Czubek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
22
Ułożyć na bułce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Drażetki Z Białą Perłą
23
Skropić zarezerwowanym ketchupem i musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Crispix, Rozdrobnione
Ogórek Angielski, Obrany, Pozbawiony Nasion I Pokrojony W Cienkie Plasterki
24
Umieść pozostałe owalne ciasteczko na górze bułki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki JIF® Extra Crunchy Masło Orzechowe
Drażetki Z Białą Perłą
25
W przypadku puszki po napojach odetnij jeden koniec każdego z pozostałych biszkoptów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
26
Dwa biszkopty przekrój wzdłuż na pół. Trzeci biszkopt kładziemy na torcie przecięciem do dołu. Ułóż pozostałe połówki wokół biszkoptu, nacięciem do środka. Zabarwić 3/4 szklanki lukru na czerwono; mroźne boki puszki. Zabarwić 3 łyżki lukierowo-szarym czarnym barwnikiem spożywczym; oszronić wierzch i zrobić brzeg wokół dna puszki. Włóż słomki na środek puszki. Fajka „cola” i wzory na puszce z białym lukrem.
Ciasto można łączyć z kremową sherry, porto i Moscato d'Asti. Powszechną zasadą łączenia win jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery świetnie komponują się z Moscato d'Asti, orzechowe z kremową sherry, a desery karmelowe lub czekoladowe dobrze komponują się z portem. Jednym z win, którego możesz spróbować, jest Barefoot Bubbly Pink Moscato. Ma 4,9 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Boso, musujące różowe Moscato
Barefoot Bubbly Pink Moscato jest słodki i soczysty o wybuchowych aromatach i smakach. Najlepiej smakuje schłodzony (36-40 stopni F), ten musujący ma aromat i smak jaśminu i mandarynki uzupełniony czerwoną maliną, truskawką i granatem. Ciesz się kremowym i soczystym finiszem!