Ciasteczka Z Cukrem
Ciasteczka cukrowe to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i wegańskie przepis z 20 porcjami. Na 13 centów za porcję, ten przepis okładki 0% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 42 kalorie, 0g białka, oraz 1g tłuszczu. Mieszanka soli, serek wegański, ener-G-jajko, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Ten przepis jest lubiany przez 426 smakoszy i kucharzy. Jest przynoszony przez Szczęśliwego Roślinożercę. To będzie hit w Twoim Boże Narodzenie wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Ciasteczka Z Cukrem Amiszu (Crisp Sugar Cookies), Happy Sugar Cookie Day - Amish Sugar Cookies, oraz Pełnoziarniste Ciasteczka Bez Cukru Rafinowanego.
Instrukcje
Używając miksera elektrycznego na najwyższej prędkości, ubijaj ser tofutti z cukrem, aż będzie kremowy.
Dodaj przygotowane "jajko" i wanilię i dobrze wymieszaj. W innej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia i sól.
Dodać mieszaninę mąki do mokrej mieszaniny w 3 do 4 partii, mieszając, jak idziesz, aż ciasto tworzy. (Ciasto może wydawać się kruche na początku, ale to jest w porządku). Używając rąk, uformuj ciasto w kulkę. Owinąć piłkę w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej dwie godziny. Rozgrzej piekarnik do 350 F. przesmaruj blachę lub linię papierem do pieczenia i odstaw na bok. Lekko mąkę płaską powierzchnię i rozwałkować ciasto na 1/4 lub 1/8 " grubości.
Wycinaj kształty za pomocą foremek do ciastek z mąką. Wyrzuć wycięcia tam iz powrotem między rękami, aby usunąć nadmiar mąki (niezbędne!).
Umieścić ciasteczka na arkuszu cookie i piec 5 do 9 minut lub aż krawędzie są lekko złote, ale należy uważać, aby nie spalić pod spodem. Podczas pieczenia ciastek, połącz ze sobą skrawki i rozwałkuj kolejne ciasto i pokrój ciasteczka. Po upieczeniu ciastek przełożyć do stojaka z drutu i pozostawić do ostygnięcia przed oblodzeniem. Aby zrobić lukier, połącz cukier cukierniczy z odrobiną mleka bezmlecznego i barwnika spożywczego, aż utworzy cienką pastę.Informacje Żywieniowe
70gdieterny błonnik NA Cukry7.50gProtein0. 20g