Ciasta Z Kurczaka I Kukurydzy Z Kremem Z Awokado

Ciasta Z Kurczaka I Kukurydzy Z Kremem Z Awokado
Ciasto z kurczaka i kukurydzy z kremem z awokado wymaga z grubsza 45 minut od początku do końca. Ten przepis służy 5 i kosztuje $1.96 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 658 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz pieprz, pieczoną paprykę, chili w proszku i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 67%. Spróbuj Southwestern Chicken-Corn Cakes, Placki kukurydziane z kremem z awokado, oraz PLACKI KUKURYDZIANE Z KURCZAKIEM I AWOKADO (AREPAS CON POLLO Y AGUACATE) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozmrozić suflet kukurydziany w kuchence mikrofalowej przy średniej (50% mocy) 6 do 7 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
2
Połącz suflet kukurydziany i następne 7 składników w dużej misce; wymieszaj w 1/2 szklanki bułki tartej. Przykryć i schłodzić 1 godzinę lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Połączyć kwaśną śmietanę i dip z awokado; odstawić mieszaninę na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4
Kształt mieszanki kukurydzy na 10 pasztecików, i płaszcz z pozostałych 1 1/2 szklanki bułki tartej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
5
Gotować połowę placków kukurydzianych w 2 łyżki gorącego oleju na dużej patelni na średnim ogniu 3 do 4 minut z każdej strony lub aż ciasta są złotobrązowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Osuszyć na ręcznikach papierowych. Powtórz procedurę z pozostałym olejem i ciastami.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
7
Podawać z kremem z awokado.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Funta Piersi Z Indyka1/2 Funta Piersi Z Indyka
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
8
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje5
Ocena Zdrowia30
Magazyn