Sycylijski Grillowany Schab z grillowanymi brzoskwiniami Agrodolce

Sycylijski Grillowany Schab z grillowanymi brzoskwiniami Agrodolce
Sycylijski Grillowany Schab z Agrodolce grillowane brzoskwinie to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 6 i kosztuje $5.45 za porcję. Jedna porcja zawiera 770 kalorii, 85g białka, oraz 30 g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, ziarna pieprzu, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby wykorzystać brzoskwinie, można śledzić to danie główne z Brzoskwinie Proste Jak Ciasto jako deser. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla 4 Lipca. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 8 godzin i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 70%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Grillowane kotlety schabowe z brzoskwiniami Jack Daniels, Grillowane wiejskie kotlety wieprzowe z grillowanymi brzoskwiniami, oraz Grillowane kotlety wieprzowe z pikantnymi balsamicznymi grillowanymi brzoskwiniami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
2
Wyposażenie specjalne: 2 szklanki orzechów pekan, moczone w wodzie przez 2 godziny; nasączone gałązki rozmarynu lub liście szałwii, opcjonalnie
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Zawiąż schab sznurkiem kuchennym w odstępach 1-calowych i dodaj do solanki miodowo-rozmarynowej w dużym pojemniku. Schab schabowy solą w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 12 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
SchabSchab
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sznurek RzeźniczySznurek Rzeźniczy
4
Wyjąć z solanki, spłukać pod zimną wodą i osuszyć ręcznikami papierowymi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków1 Cały Organiczny Kurczak, Pokrojony Na 10 Kawałków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Odstawić w temperaturze pokojowej na 1 godzinę przed grillowaniem.
6
Przygotuj węgiel drzewny w rozruszniku kominowym (pozwalając na spalanie węgla drzewnego, aż cały węgiel drzewny zostanie pokryty cienką warstwą szarego popiołu) i dodaj do grilla, tworząc dwupoziomowy ogień, rozprzestrzeniając węgle na ponad połowę DNA grilla, układając je w Kopiec 3 brykiety wysoko, pozostawiając drugą połowę bez węgli.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Nasączone wióry rozprowadzić równomiernie na wierzchu i gałązkach rozmarynu lub liściach szałwii.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
8
Umieść ruszt do gotowania na miejscu i otwórz otwory wentylacyjne pokrywy grilla w połowie.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Niech ruszt ogrzewa się przez 5 minut. Użyj szczotki do grillowania, aby zeskrobać ruszt do gotowania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Całe schab posmarować oliwą z oliwek i posypać pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
8 (U-12) Krewetek8 (U-12) Krewetek
11
Umieścić wieprzowinę po przeciwnej stronie węgli, ale blisko ognia. Przykryj pokrywą i obróć pokrywę tak, aby otwory wentylacyjne znajdowały się naprzeciwko ognia, aby przeciągnąć dym przez grill. Użyj termometru grillowego i upewnij się, że ciepło wewnątrz grilla wynosi 400 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
12
Grilluj wieprzowinę, pod przykryciem, aż termometr natychmiastowy włożony do najgrubszej części wieprzowiny zarejestruje około 135 stopni F. zajmie to od 30 do 45 minut, w zależności od grubości schabu.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
13
Przełóż schab na deskę do krojenia, namiot luźno z folią i pozostaw 15 minut przed cięciem na grube plastry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
14
Podawać z grillowanymi brzoskwiniami Agrodolce i skropić trochę zredukowanej glazury brzoskwiniowej nad mięsem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
15
W dużym rondlu zagotować 6 szklanek wody.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
16
Dodaj bulion, sól, miód, cukier, pieprz, rozmaryn i czosnek, mieszając, aby rozpuścić sól.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe KawałkiZiemniaki Rdzawe, Pokrojone Na 1-calowe Kawałki
Szyjki Z KurczakaSzyjki Z Kurczaka
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Opakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, OdsączonegoOpakowanie Groszku Groszkowego, Rozmrożonego Lub 1 Puszka (15-1/2 Uncji) Groszku Czarnookiego, Odsączonego
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
17
Wyjąć z ognia i dodać kostki lodu, aby szybko ostygły do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Żelatyna Marki Jell-o O Smaku TruskawkowymŻelatyna Marki Jell-o O Smaku Truskawkowym
18
Przynieś ocet, miód,nektar i trochę soli i pieprzu na wolnym ogniu w dużej patelni saute na średnim ogniu. Gotować, aż płyn zmniejszy się do syropowej konsystencji, około 15 do 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
NektarNektar
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
19
Zdjąć z ognia.
20
Pokrojoną stronę brzoskwiń posmarować olejem rzepakowym, doprawić solą i pieprzem i ułożyć pokrojoną stronę na grillu na średnim ogniu. Grill, aż lekko złoty kolor, 2 do 3 minut. Flip, gotować 1 do 2 minut, a następnie szczotkować z glazury i gotować jeszcze minutę lub tak. Brzoskwinie powinny być delikatne, ale zachować swój kształt.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
21
Przenieść brzoskwinie na talerz i skropić odrobiną glazury.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I PosiekaneDojrzałe Białe Brzoskwinie, Obrane, Wypestkowane I Posiekane
Przygotowany Japoński Dressing SezamowyPrzygotowany Japoński Dressing Sezamowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W8 hrs, 40 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia43
Magazyn