Chuck Wagon Mostek

Chuck Wagon Mostek
Chuck Wagon mostek jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Ten przepis służy 4 i kosztuje $9.76 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 145g białka, 58 g tłuszczu, oraz w sumie 1538 kalorii. To będzie hit w Twoim Chanuka wydarzenie. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Ten przepis jest typowy dla kuchni żydowskiej. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, zrębki dębowe, sól i pieprz oraz kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć piwo, można śledzić to danie główne z Guinness, Whiskey & Irish Cream Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Ziemniaki Chuck Wagon, Chuck Wagon Cornbread, oraz Chuck Wagon Beans dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ustawić grill do pośredniego gotowania na średnim ogniu (bez bezpośredniego źródła ciepła pod mostkiem).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Opłukać mostek zimną wodą i osuszyć. Doprawić solą i pieprzem i umieścić w foliowej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Posypać przyprawą klopsikową i zalać piwem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Po 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, PokruszonychPo 1/8 łyżeczki Suszonego Tymianku, Bazylii I Rozmarynu, Pokruszonych
1/2 Funta Posiekanego Plamiaka1/2 Funta Posiekanego Plamiaka
4
Dodaj wystarczająco dużo jabłecznika, aby pokryć mostek w połowie. Wierzch z pokrojoną cebulą i przykryć wytrzymałą folią aluminiową.
Składniki, których będziesz potrzebować
JabłecznikJabłecznik
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
5
Umieść patelnię na gorącym grillu na patelni ociekowej. Przykryć grill i gotować 2 1/2 godziny. Jeśli używasz węgla drzewnego, dodaj 10 brykietów do każdego stosu węgli co godzinę.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
6
Wyjąć mostek z płynu do duszenia i umieścić bezpośrednio na grillu nad miską ociekową.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
7
Połącz 2 szklanki duszonego płynu z sosem BBQ. MOP mostek dokładnie z sosem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
8
Dodaj 1/2 szklanki zrębków do każdego stosu węgli. Cover grill. Obróć i mop mostek co 20 minut przez 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Przenieś mostek do deski do krojenia i pozostaw 10 minut przed krojeniem. Cienko pokroić na ziarno i podawać z sosem mopowym z boku.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
10
INDOOR: Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F. postępuj zgodnie ze wskazówkami dotyczącymi przygotowania mostka. Przykryć patelnię folią aluminiową i piec w nagrzanym piekarniku przez 2 1/2 do 3 godzin.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
11
Wyjąć mostek z płynu do duszenia i umieścić na wyłożonej folią blasze do pieczenia. Zmniejsz temperaturę piekarnika do 350 stopni F. MOP mostek z sosem BBQ powrót do piekarnika. Obrócić i mop mostek z sosem 2 razy więcej co 15 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych6 Do 8 Gorących Ciastek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
12
Wyjąć z piekarnika i odstawić na 10 minut przed krojeniem.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia50
Magazyn