Chrupki Anchois
Chrupki anchois to wegańskie przepis z 30 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 80 kalorii. Na 16 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz ciasto francuskie, czosnek, filety anchois w oliwie z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Ogólnie ten przepis zarabia not so amazing spoonacular score of 19%. Spróbuj Crostini z jajkiem i Sardelą, Kurczak Anchois, oraz SOS Anchois dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyjąć filety z sardeli z oleju, zachowując olej.
Pokrój filety na małe kawałki. Odstawić. W małej misce, połączyć olej z ząbkami czosnku. Korzystając z tyłu widelca lub moździerza i tłucz, rozgnieść czosnek i olej, aby uzyskać pastę.
W razie potrzeby zwiń rozmrożony arkusz ciasta na prostokąt o wymiarach 10 na 12 cali. Za pomocą pędzla do ciasta rozłóż arkusz ciasta pastą olejowo-czosnkową. Następnie pokroić ciasto na 120 sztuk, Każdy 1 cal kwadratu. Top każdy kwadrat z kawałkiem lub dwoma anchois i szczyptą tymianku.
Umieścić placki ciasta na nieczystej blasze do pieczenia.
Piec w piekarniku 325, aż ciasto jest złoty kolor i wzrosła prawie Cal, o 25 protokół.
Podawać na gorąco lub w temperaturze pokojowej.