Chrupiący Kurczak z hummusem Vinaigrette
Chrupiący Kurczak z hummusem Vinaigrette to bezmleczne przepis z 45 porcjami. Na 32 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 4G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 78 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni middl eastern. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i odbierz oliwę z oliwek, nasiona granatu, kuskus i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 20%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Chrupiący Kurczak z hummusem Vinaigrette, Przyprawiony kurczak z ryżem i chrupiącą czerwoną cebulą, oraz Sałatka mieszana z winegretem Hoisin i chrupiącym kurczakiem Panko.
Instrukcje
W misce wrzucić kurczaka z 2 łyżkami oleju i kolendry; doprawić solą i pieprzem. Ułóż kurczaka na stojaku ustawionym nad blachą do pieczenia, skórą do góry. Piecz w górnej trzeciej części piekarnika przez 35 minut, obracając dwa razy, aż kurczak zostanie ugotowany. Włącz brojlery i broil przez 2 minuty, aż skóra będzie chrupiąca i złota.
Tymczasem w misce wrzucić kuskus z pistacjami, nasionami granatu i 1/2 szklanki pietruszki. W blenderze przecier hummus i ocet z pozostałą 1 szklanką natki pietruszki i 1/4 szklanki oleju.
Dodać 2 łyżki wody i puree, aż będzie gładka. SOS przyprawiamy solą i pieprzem.
Jedną trzecią dressingu wymieszać z kuskusem i przełożyć na talerz. Ułożyć kurczaka na wierzchu i podawać od razu, przekazując dodatkowy dressing z boku.