Chrupiące Smażone Paski Rybne, Kabaczki I Ziemniaki
Chrupiące palone paski rybne, Squash i ziemniaki mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten pescatariański przepis służy 1 i kosztuje 18,85 zł / porcja. Jedna porcja zawiera 3006 kalorii, 191g białka, oraz 118 g tłuszczu. Mieszanka oleju roślinnego, filet rybny, ryby i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Jest dostarczany przez Recipezaar. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Cytrynowa Bazylia Pieczona Letnia Kabaczek Z Czosnkiem Chrupiąca, Chrupiące Paski Owsiano-Owocowe, oraz Ryba pieczona z ziemniakami.
Instrukcje
1
Pokroić squasha na pół wzdłuż; nasiona i pokroić w poprzek w pół cala grube plastry.Ziemniaki szorujemy i kroimy wzdłuż na ćwiartki.Wrzucić squash i ziemniaki w misce z olejem, włoskie przyprawy, sól i pieprz, aż dobrze pokryte.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
Nóż Do Obierania
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Umieść na dużej folii wyłożonej, veggie spryskane obręczy blachy do pieczenia.piec w piekarniku 218° stopni przez 30 minut, obracając raz.Tymczasem w płytkim naczyniu połącz płatki kukurydziane, ser, sól i pieprz. Pokroić rybę na sucho ręcznikiem papierowym i pokroić w paski wielkości palców. Wrzucić paski rybne z olejem, zanurzyć w mieszaninie płatków kukurydzianych, obracając się dobrze płaszcz.Po 30 minutach odstaw warzywa na blachę, ułóż rybę na drugą stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Płatki Kukurydziane
Sos żurawinowy, Do Podania
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
3
Piec, obracając rybę raz, przez 10 minut lub do momentu, gdy warzywa będą miękkie, a ryba będzie nieprzezroczysta i łatwo płatki po przetestowaniu widelcem, podawać z pomidorami.Odmiana: zamiast ryb używaj piersi kurczaka bez kości bez skóry. Lub substitute Cajun przyprawa do włoskiej przyprawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Startego Sera Romano
1/2 Puszki (3 Uncje) Koncentratu Pomidorowego
3 łyżki Startej Słodkiej Cebuli (lub Drobno, Drobno Posiekanej)
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
świeża Mozzarella Boccacini, Każda O średnicy 1 Cala
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Chehalem 3 Vineyard Pinot Gris. Recenzenci bardzo lubią to z 4.4 z 5 gwiazdek i cena około 26 dolarów za butelkę.