Chrupiące Jabłko-Żurawina

Chrupiące Jabłko-Żurawina
Need a deser wegański? Jabłko-żurawina Crisp może być świetny przepis, aby spróbować. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 207 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka regularnego owsa, olej canolan, żurawiny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 17%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Crisp Żurawinowo-Jabłkowy, Żurawina Jabłko Crisp, oraz Żurawina Jabłko Crisp.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Połącz pierwsze 3 składniki w średniej misce; łyżka do 8 x 8-calowe naczynie do pieczenia pokryte sprayem do gotowania. Lekko łyżkę mąki do suchej miarki i wyrównać nożem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
NóżNóż
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Połączyć mąkę, owies, cukier i olej, mieszając widelcem, aż kruchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
4
Posypać mieszanką jabłkową.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Konserwowania,Do Konserwowania,
5
Piec w 350 przez 40 minut lub do bąbelków.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn