Chrupiące Batony Czekoladowe

Chrupiące Batony Czekoladowe
Chrupiące batony czekoladowe zajmuje około 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 288 kalorii, 6G białka, oraz 20g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 32 centów za porcję. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką płatki owsiane, chrupiące masło orzechowe, półsłodkie kawałki czekolady i kilka innych składników, możesz to zrobić. 16 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Z łyżką ocena 49%, to danie jest solidne. Bez Pieczenia Chrupiące Czekoladowe Batony Z Masłem Orzechowym, Chrupiące Batony Sezamowe Z Orzechów Nerkowca W Ciemnej Czekoladzie, oraz Batoniki Crunchy Granola są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
Nasmaruj 8-calową kwadratową blachę do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
W górnej części podwójnego kotła rozpuść kawałki czekolady z masłem orzechowym, mieszając, aż będą gładkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
Masło OrzechoweMasło Orzechowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Podwójny KociołPodwójny Kocioł
3
Zdejmij z ognia i stopniowo mieszaj płatki zbożowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZbożaZboża
4
Rozłóż mieszaninę równomiernie na przygotowanej blasze do pieczenia. Wstaw do lodówki do całkowitego schłodzenia, a następnie pokrój w duże lub małe batony.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn