Chrupiące Batony Czekoladowe
Chrupiące batony czekoladowe zajmuje około 45 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 288 kalorii, 6G białka, oraz 20g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 12 i kosztuje 32 centów za porcję. Jest dostarczany przez Allrecipes. Jeśli masz pod ręką płatki owsiane, chrupiące masło orzechowe, półsłodkie kawałki czekolady i kilka innych składników, możesz to zrobić. 16 osób zrobiło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz bez nabiału dieta. Z łyżką ocena 49%, to danie jest solidne. Bez Pieczenia Chrupiące Czekoladowe Batony Z Masłem Orzechowym, Chrupiące Batony Sezamowe Z Orzechów Nerkowca W Ciemnej Czekoladzie, oraz Batoniki Crunchy Granola są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Nasmaruj 8-calową kwadratową blachę do pieczenia.
W górnej części podwójnego kotła rozpuść kawałki czekolady z masłem orzechowym, mieszając, aż będą gładkie.
Zdejmij z ognia i stopniowo mieszaj płatki zbożowe.
Rozłóż mieszaninę równomiernie na przygotowanej blasze do pieczenia. Wstaw do lodówki do całkowitego schłodzenia, a następnie pokrój w duże lub małe batony.