Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na chleb, więc spróbuj chleba z gruszką imbirową. Ten przepis służy 24. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 165 kalorii, 2G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 21 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sodę oczyszczoną, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Imbir & gruszka bread & butter pudding, Ginger Pear Turkey Burger z jogurtem gruszkowym, oraz SOS gruszkowy imbirowo-kardamonowy (i masło gruszkowe) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce skropić gruszki sokiem z cytryny; odstawić.
W innej dużej misce, połączyć mąki, cukier, 1/4 szklanki brązowego cukru, proszek do pieczenia, soda oczyszczona, sól, imbir i cynamon. W małej misce ubić jajka, olej i wanilię. Wymieszać z suchymi składnikami tylko do zwilżenia. Złożyć w mieszaninie gruszki.
Składniki, których będziesz potrzebować
O Cukrze Cukierniczym
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
Jak Pistacje Lub Orzechy Włoskie
Miód Cytrusowy
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
Żółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżeczki Posiekanych Orzechów Włoskich
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Przełącz na dwa 8-in. x 4-po. Patelnie bochenkowe pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
4
Posypać pozostałym brązowym cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dodatkowa Gałka Muszkatołowa, Opcjonalnie
5
Piec w temperaturze 350° przez 45-55 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków Z Drutu.