Chleb z owoców żurawiny może być właśnie tym chlebem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 133 kalorie. Ten bezmleczny i wegetariański przepis serwuje 54 i kosztuje 35 centów za porcję. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jeden powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz proszek do pieczenia, żurawinę, ciepłą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 16%. Ten wynik nie jest tak wielki. Spróbuj chleb owocowy, jak zrobić chleb owocowy lub bułki owocowe, Żurawinowy puch owocowy z wiankiem owocowym, oraz Skinny Minny chleb z makiem cytrynowym (chleb z pętelką owocową) podobnych receptur.
Instrukcje
1
W dużej misce połączyć żurawinę, pekan, owoce, daktyle, rodzynki i skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Dodaj sok pomarańczowy, wodę i olej. Wymieszać w mieszaninie mąki tylko do połączenia. Złóż w mieszaninie żurawiny. Łyżka do trzech nasmarowanych i woskowanych papieru wyłożonego 8-in. x 4 po. Patelnie bochenkowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki 100% Owoców Jagodowych Do Smarowania
Brzoskwinia Obrana I Pokrojona W Plasterki Lub 1 Szklanka Mrożonych, Niesłodzonych Brzoskwiń Pokrojonych W Plasterki
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Batonik Z Mlecznej Czekolady, Golony
6
Piec w temperaturze 350° przez 60-65 minut lub aż wykałaczka włożona w pobliżu środka wyjdzie czysta. Schłodzić przez 10 minut przed wyjęciem z patelni do stojaków drucianych. Wyrzucić woskowany papier i całkowicie ostudzić.