Chipsy z parmezanem i ziołami

Chipsy z parmezanem i ziołami
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj chipsów z parmezanem i ziołami. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 117 kalorii, 5G białka, oraz 1g tłuszczu na porcję. Mieszanka rozmarynu, parmigiano-reggiano, szałwii i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Ten przepis jest lubiany przez 8 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Domowe chipsy Czajnikowe z dipem cebulowo-koperkowym, Słodkie i słone Batoniki czekoladowe Crunch z chipsami marki Kettle, oraz Focaccia z parmezanem i ziołami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki umyć i oczyścić w zimnej bieżącej wodzie. Używając mandoliny lub obieraczki do warzyw, drobno pokroić ziemniaki na chipsy. Upuść chipsy do miski z lodowatą wodą, aby zapobiec ich brązowieniu. Spowoduje to również usunięcie nadmiaru skrobi.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
SkrobiaSkrobia
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
ObieraczkaObieraczka
MandolinaMandolina
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Ustawić duży garnek 75/25 rzepaku i oliwy z oliwek na średnim ogniu i dodać czosnek (Papier i wszystko) i całe łodygi świeżego rozmarynu, szałwii i tymianku. Doprowadzić olej do 375 stopni F. jak to nagrzewa się olej będzie infused z czosnkiem i ziołami. Gdy zioła trzeszczą i stają się chrupiące, przejdą jasne i wiesz, że są gotowe. Za pomocą Sitka odcedzić zioła i czosnek i odstawić na ręczniki papierowe.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn świeżyRozmaryn świeży
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
3
Ziemniaki smażyć partiami na złoty i chrupiący kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
4
Wiórki odsączyć, dobrze osuszyć na papierowych ręcznikach i doprawić solą i świeżo zmielonym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Do Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały RyżDo Podania Ciepłe Tortille Kukurydziane Lub Biały Ryż
Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
5
Udekoruj chrupiącymi smażonymi ziołami, czosnkiem i prysznic parmezanem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Pomidorowy Hunt's®Sos Pomidorowy Hunt's®
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)1/2 Funta Fasoli Garbanzo, Namoczonej I Ugotowanej (zarezerwowano 1/3 Szklanki Płynu Z Gotowania)
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia70
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn