Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać chilijski Pebre-Cilantro Salsan spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 73 kalorie, 1G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. 14 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 dieta. Jeśli masz zieloną cebulę, kolendrę, ząbki czosnku i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 95%. Ten wynik jest super. Spróbuj Salsa Chilijska Cilantro (Pebre), Salsa Chilijska na grilla: Pebre, oraz Churrasco z Pebre (Grillowana polędwica wołowa z chilijskim sosem kolendrowym) dla podobnych receptur.
Cava, Grenache i Shiraz to świetny wybór na Chili. Te soczyste Czerwienie nie mają zbyt dużo taniny (ważne dla pikantnych potraw), ale wino musujące, takie jak cava, może jeszcze lepiej oswoić ciepło. Masia Puigmolto może Xa Brut Cava z 4.6 z 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.