Chicken-Chile Quesadillas

Chicken-Chile Quesadillas
Chicken-Chile Quesadillas może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje $1.17 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 19g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 344 kalorie. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i odebrać masło, Stary el chiles, Stary el ' n chunky salsa, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby wykorzystać mąkę tortille można śledzić to danie główne z Chipsy Z Cukrem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Grillowany kurczak Tequila i wylęg Chile Quesadillas, Trzy Chile Quesadillas, oraz Kukurydza i Chile Quesadillas dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Górna połowa każdej tortilli z serem, kurczakiem, zielonymi chiles i cebulą. Złóż drugą połowę każdej tortilli nad nadzieniem; Naciśnij z tyłu turner naleśnik. Lekko posmaruj roztopione masło po obu stronach każdej wypełnionej tortilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona Papryka ChiliZielona Papryka Chili
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Cały KurczakCały Kurczak
MasłoMasło
SerSer
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
2
Ciepło 12-calowy nonstick patelni na średnim ogniu. Gotować 2 wypełnione tortille na raz 3 do 4 minut, obracając raz, aż złoty kolor i dokładnie ogrzane.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Pokroić w kliny.
4
Podawać z salsą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)

Wyposażenie

Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose

Meksykańskie można połączyć z Pinot Noir, Riesling i musujące różowe. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Jedno wino można spróbować Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir. Ma 5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 45 dolarów.
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Byron Fiddlestix Vineyard Pinot Noir
Winnica Fiddlestix 2016 Pinot Noir charakteryzuje się fioletowymi i jagodowymi właściwościami, wraz z ziemią, nutami czarnej herbaty i długim dymem.Wegańskie
TrudnośćNormalny
Gotowe W20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia7
Magazyn