Chef John ' s Pork al Latte
Chef John ' s Pork Al Latte może być tylko napojem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 395 kalorii, 23G białka, oraz 31 g tłuszczu każdy. Na 1,82 zł za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i דל פחמימות,zne dieta. Mieszanka boczku, łopatka wieprzowa, creme fraiche i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 48%. Podobne przepisy to Lasagna szefa kuchni Johna, Chef John 's Shepherd' s Pie, oraz Sałatka szefa kuchni Johna Waldorfa.
Instrukcje
Wlać 1 łyżkę oliwy z oliwek do patelni, umieścić na średnim ogniu, i gotować boczek, często mieszając, aż chrupiące i boczek tłuszcz wytworzył się na patelni, o 5 protokół.
Kostki wieprzowe doprawiamy obficie solą i czarnym pieprzem.
Wyjąć boczek z patelni i odstawić, zachowując tłuszcz na patelni. Włącz ciepło do średnio wysokiej i brązowe kawałki wieprzowiny w boczku kapie, aż dobrze rumiane z obu stron, o 5 minut na stronie.
Przenieść mięso do miski, pozostawiając kapieli patelni na patelni.
Rozgrzać na średnie i wymieszać z posiekaną cebulą i szczyptą soli. Gotować i mieszać cebulę, aż półprzezroczyste i lekko rumiane, o 5 protokół. Czosnek wymieszać z cebulą i gotować, aż pachnące, o 1 minutę.
Wlać bulion z kurczaka i creme fraiche do mieszanki cebuli; ubijać na gładką masę. Zeskrobać i rozpuścić wszelkie rumiane kawałki żywności na dnie patelni. Doprowadzić mieszaninę na wolnym ogniu.
Powrót boczek do sosu i wymieszać w 2 łyżki posiekanej szałwii.
Kawałki wieprzowiny umieścić w sosie na wolnym ogniu wraz z nagromadzonymi sokami z mięsa. Zmniejszyć ogień do niskiej, przykryć i gotować na wolnym ogniu, aż mięso będzie prawie miękkie, o 1 godzinę.
Podnieść ogień do średniej i gotować odkryte, aż sos Pan zmniejsza i zgęstnieje i mięso jest bardzo delikatne, o 20 więcej minut. Zamieszaj płatki czerwonej papryki w sosie; dostosuj przyprawy do smaku.
Ciepła 1/4 szklanki oliwy z oliwek na małej patelni na średnim ogniu; upuść całe liście szałwii do gorącego oleju i gotować, lekko podrzucając liście w oleju, aż ostry, 10 do 15 sekund.
Liście szałwii osuszyć na papierowych ręcznikach i pokruszyć na wieprzowinie.