Cheddar, szczypiorek i boczek kanadyjski suflet
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc wypróbuj Cheddar, szczypiorek i Kanadyjski suflet z bekonu. Ten przepis służy 6. Jedna porcja zawiera 228 kalorii, 15g białka, oraz 7G tłuszczu. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką białka, żółtka, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Aby wykorzystać białka jaj można śledzić to danie główne z Budyń Bananowy jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 33%, co jest raczej złe. Podobne przepisy to Omlet Z Boczkiem Kanadyjskim I Serem Cheddar, Boczek kanadyjski i ser cheddar Flan, oraz Boczek kanadyjski i ser cheddar Flan.
Instrukcje
Umieścić chleb w robocie kuchennym; pulsować 10 razy lub aż grube okruchy środka 4 filiżanki. Odstawić. Roztopić masło na małej patelni na średnim ogniu; dodać szalotkę. Smażyć 3 minuty lub do miękkości( nie brązowieć); wymieszać z solą.
Wymieszać mieszankę szalotki, mleko i kolejne 5 składników (przez żółtka jaj) w dużej misce; dobrze wymieszać.
Dodać 3 1/2 szklanki bułki tartej; mieszać aż dobrze wymieszane.
Płaszcz 1 1/2-quart sufl dish with cooking spray; posypać pozostałe 1/2 szklanki bułki tartej na dole i po bokach.
W dużej misce umieścić białka i śmietanę z kamienia nazębnego; ubić mikserem z dużą prędkością do uzyskania sztywnych szczytów. Delikatnie wymieszać 1/4 mieszaniny białka jaj w mieszaninie szalotki; delikatnie złożyć w pozostałej mieszaninie białka jaja. Łyżka do Suflera.
Piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę lub do momentu ustawienia Suflera.