Ryba migdałowa
Migdałowa ryba może być dobrym przepisem na rozszerzenie repertuaru dania głównego. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 163 kalorie, 23G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 2,07 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. 82 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jeśli masz przyprawioną sól, pietruszkę, sok z cytryny i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 80%, to danie jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Ryba Migdałowa, Filo-placek rybny, oraz Ryba Z Serem.
Instrukcje
Masło umieścić w 13-in. x 9-po. x 2-po. naczynie do pieczenia; umieść w piekarniku 400 stopni F, aż się stopi.
Masło rozprowadzić na dnie naczynia; przykryć cebulą. Ryby układamy na cebuli, posypujemy solą, koperkiem i pieprzem.
Połącz parmezan, majonez, natkę pietruszki i sok z cytryny; rozłóż na rybie.
Piec, Odkryte, w temperaturze 400 stopni F przez 18-20 minut lub aż ryby płatki łatwo widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.