Czosnek Parmezan Gardłosz Pomarańczowy
Need a danie główne bezglutenowe, pierwotne i pescatariańskie? Czosnek parmezan Gardłosz pomarańczowy może być niesamowity przepis, aby spróbować. Na 3,74 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 258 kalorii, 24g białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka soli, cytryny, czosnku i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest solidne. Czosnek Parmezan Gardłosz Pomarańczowy, Parmezan Gardłosz Atlantycki, oraz Parmezan Gardłosz Pomarańczowy są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
Rozgrzej brojlery piekarnika i ustaw stojak piekarnika około 6 cali od źródła ciepła.
Filety gardłosza pomarańczowego umieścić na patelni brojlerów i wycisnąć cytrynę na wierzchu ryby. Smażyć filety w rozgrzanym piekarniku przez około 6 do 8 minut.
Połącz parmezan, masło, dijionnaise, czosnek i sól w małej misce.
Wyjąć rybę z piekarnika i rozprowadzić masę serową na filetach.
Posypać papryką. Broil aż polewa jest lekko rumiane i płatki ryb łatwo widelcem, o 3 protokół.