Cheddar-SOS Cydr

Cheddar-SOS Cydr
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na sos, więc spróbuj sosu Cheddar-Cydr. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 156 kalorii. Ten przepis służy 8. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz cydr jabłkowy, musztardę, ostry ser cheddar i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Karmelizowane jabłko + ser Cheddar miękkie precle z sosem jabłkowym, Slow Cooker Cider Pulled Pork with cider Barbecue Sauce, oraz Cheddar i Fondue z twardego cydru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przynieś pierwsze 3 składniki do wrzenia na patelni, stale ubijając. Zmniejszyć ogień i dusić, ubijając często, 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
PatelniaPatelnia
2
Dodać ser, mieszając do rozpuszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
3
Podawać na herbatniki, tosty, lub chleb kukurydziany.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb KukurydzianyChleb Kukurydziany
HerbatnikiHerbatniki
TostyTosty

Wyposażenie

TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawSos
Magazyn