Cheddar & Onion Beef Sliders

Cheddar & Onion Beef Sliders
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na hor d ' oeuvre,więc wypróbuj suwaki Cheddar & Onion Beef. Ten wegetariański przepis serwuje 8 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera około 2G białka, 8G tłuszczu i w sumie 114 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i podnieś masło, cebulę, bułki obiadowe i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Cheddar Boczek Cebula Sliders, Łatwe suwaki z wołowiną i serem Cheddar, oraz Certyfikowane suwaki z serem pleśniowym i cebulą Angus na letnie Grillowanie dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
Na dużej patelni rozgrzej masło na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)6 żeberek Wieprzowych Lub Kotletów Z Polędwicy Z Kością (8 Uncji Każdy)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
2
Dodaj cebulę i 1/4 łyżeczki przyprawy do steków; gotuj i mieszaj 6-8 minut lub do zmiękczenia cebuli. Zmniejsz ogień do średnio-niskiego; gotuj 40-45 minut lub do głębokiego złotego koloru, od czasu do czasu mieszając. Dodaj wino. Doprowadzić do wrzenia; gotować 10-12 minut lub do momentu, gdy płyn prawie odparuje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do StekówPrzyprawa Do Steków
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
3
W misce wymieszaj wołowinę i pozostałą przyprawę do steków, lekko, ale dokładnie mieszając. Uformuj osiem 1/2 cala.- grube placki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa Do StekówPrzyprawa Do Steków
1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę1 Pieczeń Z łopatki Wieprzowej Bez Kości (2 Do 2-1/2 Funta), Przycięta I Pokrojona W 1-calową Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Na dużej patelni nieprzywierającej gotuj hamburgery na średnim ogniu 3-4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy termometr wskaże 160°; posyp serem podczas ostatnich 1-2 minut gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos żurawinowy, Do PodaniaSos żurawinowy, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)1/4 Szklanki Surowych Orzechów Nerkowca (opcjonalnie)
5
Podawać na bułkach; na wierzch z cebulą.
Składniki, których będziesz potrzebować
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 25 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Magazyn