Ceviche de Camaron (krewetkowy koktajl Ceviche)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na napoje, więc spróbuj Ceviche de Camaron (koktajl z krewetek Ceviche). Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $2.0 za porcję. Jedna porcja zawiera 135 kalorii, 16G białka, oraz 3G tłuszczu. Udaj się do sklepu i odbierz ogórek, sok z limonki, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest tak doskonały. Spróbuj Ceviche de Camarón con Coco (Ceviche z krewetek kokosowych), Koktajl z owoców morza w pikantnym czerwonym sosie (ceviche Rojo De Camaron Y, oraz CEVICHE KOLUMBIJSKIE Z KREWETKAMI (CEVICHE DE CAMARONES) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrojoną cebulę umieścić w durszlaku i spłukać zimną wodą.
Przynieś 6 szklanek wody i 1/4 szklanki soku do wrzenia w holenderskim piekarniku.
Dodaj krewetki; gotować 3 minut lub do czasu zakończenia.
Odcedzić i spłukać zimną wodą; krewetki obrać.
Połączyć krewetki i 1/2 Puchar soku w dużej misce; przykryć i schłodzić 1 godzinę. Wymieszaj cebulę, ogórek i pozostałe składniki.
Podawać natychmiast lub schłodzone.