Carne Asada

Carne Asada
Carne Asadan jest bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 200 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 2,62 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Ten przepis jest typowy dla kuchni południowoamerykańskiej. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz meksykańskie piwo, sól, sok z limonki i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Carne Asada, Carne Asada, oraz Carne Asada dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz 2 szklanki piwa, sok z limonki, sok z cytryny, czosnek, cebula i odmierzony pieprz w dużej, niereaktywnej misce i wymieszaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
CzosnekCzosnek
PieprzPieprz
CebulaCebula
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodaj stek z boku, przykryj, umieść w lodówce i marynuj co najmniej 30 minut lub przez noc.Gdy mięso jest gotowe do gotowania, rozgrzej grill do wysokiej (około 260°).
Składniki, których będziesz potrzebować
Stek Z FlankiStek Z Flanki
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Mięso wyjąć z marynaty (zastrzegając soki z marynaty), osuszyć i dobrze doprawić solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MarynataMarynata
MięsoMięso
SólSól
4
Przelać marynatę do średniego rondla, dodać pozostałe 1/2 szklanki piwa i umieścić na średnim ogniu. Doprowadzić do wrzenia, odtłuścić pianę lub zanieczyszczenia, które pojawiają się na powierzchni, i pozwolić mieszaninie zmniejszyć o połowę, około 20 minut. Przecedzić przez sitko o drobnych oczkach do żaroodpornej miski, wymieszać z brązowym cukrem i dobrze doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MarynataMarynata
PiwoPiwo
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
5
Umieścić mięso na grillu i gotować na średnim poziomie, około 7 do 10 minut na stronę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjmij z grilla i pozostaw na 5 do 10 minut. Jeśli podajemy jako główny stek, pokroić stek na ziarno w paski 1-calowe; jeśli podajemy jako nadzienie do tacos lub burritos, grubo posiekać.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZiarnaZiarna
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Umieść w naczyniu i przykryj zredukowanymi sokami z marynaty.Parowanie napojów: Sol Cerveza, Meksyk. Świetne meksykańskie danie mięsne nie wymaga nic bardziej skomplikowanego ani intensywnego niż dobry, czysty meksykański lager. Wlej limonkę do piwa, aby wydobyć jej jasną, cytrusową tang, a po każdym kęsie steku poczujesz pragnienie i orzeźwiający łyk.
Składniki, których będziesz potrzebować
PijPij
MarynataMarynata
PiwoPiwo
StekStek
WapnoWapno
MięsoMięso
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia20
Magazyn