Campbell ' s Corned Beef and Cabbage
Peklowana wołowina i kapusta Campbella może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 37g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 383 kalorie. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 2,91 zł za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 8 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz mostek wołowy, sznurek kuchenny, piwo i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to rozsądna cena przepis dla fanów europejskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 20 minut. Jest idealny do dzień św. Patryka. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 96%. Ten wynik jest spektakularny. Spróbuj Peklowana wołowina z kapustą, Peklowana Wołowina I Kapusta, oraz Peklowana wołowina z kapustą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zawartość opakowania przypraw wlać do filtra kawy. Krawat ze sznurkiem, aby utworzyć wiązkę.
Umieścić wołowinę w garnku z sosem 6-quart.
Podgrzać na średnim ogniu do wrzenia. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Przykryć i gotować przez 2 godziny i 15 minut.
Dodaj cebulę, ziemniaki i marchew do garnka z sosem. Przykryć i gotować przez 30 minut.
Dodać kapustę. Przykryć i gotować przez 15 minut lub do wołowiny i warzyw są przetargu widłowego.
Usunąć i wyrzucić pakiet przypraw.