Campanelle z pikantnym sosem miętowym
Campanelle z pikantnym sosem miętowym wymaga około 25 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 417 kalorii, 18g białka, oraz 12g tłuszczu. Za $1.12 za porcję, ten przepis okładki 14% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 2 osoby cieszyły się, że wypróbowały ten przepis. Tylko kilka osób naprawdę polubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i podnieś sól, czosnek, ser Pecorino romano i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżką wynik 64%, to danie jest całkiem dobre. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Makaron Campanelle Z Pieczonym Sosem Czosnkowym, Campanelle + włoska kiełbasa, groszek i sos śmietanowy Parmigiano Reggiano, oraz Zawijanie sałaty z Krewetkowymi Gnocchi i pikantnym sosem miętowym.
Instrukcje
Zobacz, jak zrobić ten przepis.
Do makaronu: zagotuj duży garnek osolonej wody na dużym ogniu.
Dodaj makaron i gotuj do miękkości, ale nadal jędrny do ugryzienia, mieszając od czasu do czasu, 8 do 10 minut.
Odcedź i przełóż do miski.
Dodaj ser i wymieszaj, aż się pokryje.
Połącz miętę, ser, olej, chile i czosnek w robocie kuchennym. Mieszaj do uzyskania gładkości.
Dodaj sos do makaronu i mieszaj, aż się pokryje.