Cake ' Rożki Do Lodów

Cake ' Rożki Do Lodów
Cake ' Ice Cream Cones może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć pole przepis deser. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny przepis ma 108 kalorii, 2G białka, oraz 2G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 24. Na 17 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. 32 osoby uznały ten przepis za smaczny i satysfakcjonujący. Lato będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz stożki lodów o płaskim dnie, jajka, ulubioną mieszankę ciast i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 9%. Spróbuj Domowe Ciasto Z Lodami Crunch, Ciasto Z Lodami Cynamonowymi, oraz Bezmleczne Ciasto Z Rabarbarem dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Wymieszać ciasto i 1/2 szklanki zimnej wody. Pokonaj 2 minuty. Ubić w jajkach, wodzie, wanilii i oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
WaniliaWanilia
WodaWoda
JajkoJajko
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
3
Dobrze wymieszać.
4
Umieść rożki lodów w puszkach do muffinów lub na blasze ciastek i wypełnij każdą 1/2 pełnym cieście.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rożek Do LodówRożek Do Lodów
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
Taca Na MuffinkiTaca Na Muffinki
5
Piec 20 minut lub aż ciasto wróci do dotyku. Mrozić i udekorować po ostygnięciu, w razie potrzeby.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn