Cajun Seafood Balls

Cajun Seafood Balls
Cajun Seafood Balls to bezmleczne i pescatariańskie hor d ' oeuvre. Jedna porcja zawiera 74 kalorie, 6G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 24 i kosztuje 74 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to niedrogi przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. Udaj się do sklepu i odbierz bułkę tartą, ziarna kukurydzy, ziarnistą musztardę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Makaron Z Owocami Morza Cajun, Makaron Z Owocami Morza Cajun, oraz Pikantny Gulasz Z Owoców Morza Cajun dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pulse krewetki w robocie kuchennym, aż drobno posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
2
Przenieś krewetki do dużej miski do mieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)1/2 łyżeczki Bijol (kubańska Mieszanka Przypraw)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
3
Dodać wszystkie pozostałe składniki z wyjątkiem 1 ubitego jajka i bułki tartej, i złożyć delikatnie, ale dokładnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4
Zwiń mieszaninę w kulki 1 1/2 cala i zanurz w ubitym jajku, a następnie pogłębiaj w bułce tartej. Smażyć w oleju o temperaturze 350 stopni F do uzyskania złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej1 (12 Uncji) Opakowanie świeżej Zielonej Fasolki, Przyciętej
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
świeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączoneświeże Liście Bazylii, Umyte I Odsączone
2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku2 łyżki świeżo Wyciśniętej Cytryny Lub Do Smaku
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
5
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Na 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie PlasterkiNa 4 świeże Liście Bazylii, Pokrojone W Cienkie Plasterki
6
Podawać z cytrynowymi klinami i więcej sosem tatarskim lub remoulade do zanurzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Klin CytrynowyKlin Cytrynowy
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
TrudnośćTwardy
Gotowe W25 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia3
Magazyn