Cajun kiełbasa i ryż patelnia
Przepis Cajun kiełbasa i ryż patelnia jest gotowa w około 45 minut i zdecydowanie jest świetnym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników kreolskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 341 kalorii, 15g białka, oraz 13g tłuszczu. Na 1,33 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz cebulę, Cajun przyprawy, pre grzyby, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby wykorzystać ryż można śledzić to danie główne z Pudding Ryżowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Spróbuj Patelnia z kiełbasą i kremowym Cajun Orzo, 30 minut Cajun kurczaka i ryż patelnia, oraz Kiełbasa Cajun i ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj grzyby, cebula, przyprawa Cajun, i kiełbasa; smażyć 5 protokół.
Usuń ryż z torebek; Dodaj do patelni. Wymieszać z bulionem i fasolą. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia; przykryć, zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu 10 minut lub aż ryż będzie miękki. Wymieszać z solą.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Albarino, wino różowe i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla Cajun. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Możesz spróbować D ' Alfonso-Curran Albarino. Recenzenci bardzo to lubią z 4.7 z 5 gwiazdek i cena około 30 dolarów za butelkę.
D ' Alfonso-Curran Albarino
Nuty podniebienia czyste i wyraziste, ta hiszpańska biała odmiana prezentuje dojrzałą gruszkę, melon i wiciokrzew z nutami marcepanu i cynamonu. Pięknie zorganizowany z bogatą teksturą i jędrnymi taninami, ten Albariño jest doskonale zrównoważony, choć jego długie, ostre wykończenie. Połącz z ostrygami, świeżymi krabami lub krewetkami, małżami gotowanymi na parze, grillowaną rybą, sałatką z buraków i burraty, risotto, sushi i ceviche.