Bułki pomarańczowo-orzechowe z kamienno-zmielonym pszennym ciastem chlebowym
Pomarańczowo-orzechowe bułki z kamienno-zmielonym pszennym ciastem chlebowym to bezmleczne przepis z 4 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 115 kalorii. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka mielonego ciasta pszennego, soku pomarańczowego, orzechów pekan i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia not so outstanding spoonacular score of 11%. Spróbuj Kasza mielona z Gruyere, Kremowa Kasza Kamienno-Mielona, oraz Mostek z sosem musztardowym mielonym kamieniem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rolka kamień zmielony chleb pszenny ciasto na 7 1/2 - x 6-calowy prostokąt.
Wymieszaj ciasto z 1/2 łyżeczki margaryny, pozostawiając 1/2-calową granicę.
Posypać orzechami pekan i skórką pomarańczową.
Zwinąć, zaczynając od krótkiej strony, mocno naciskając, aby wyeliminować kieszenie powietrzne; szczypta szwu do uszczelnienia (nie uszczelniać końców).
Pokroić w 4 (1 1/2 cala) plastry.
Wałki umieścić w miseczkach muffinowych pokrytych sprayem do gotowania, lekko dociskając.
Wierzchy bułek równomiernie wymieszać z pozostałą 1 łyżeczką margaryny i równomiernie posypać brązowym cukrem.
Przykryć i odstawić w ciepłe miejsce (85), wolne od przeciągów, 40 minut lub do podwojenia luzem.
Piec w 375 przez 15 do 18 protokół lub do lekko rumiane.
Połączyć cukier puder i sok pomarańczowy, dobrze mieszając.
Mżawka pomarańczowa glazura na rolkach.