Bułeczki Owsiane Porzeczkowe
Bułeczki owsiane porzeczkowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, mąkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Bułeczki Porzeczkowe, Bułeczki Porzeczkowe, oraz Bułeczki Porzeczkowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425ºF.
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę i sól przesiać do robota kuchennego, następnie dodać owies i pulsować 15 razy.
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek z małymi grudkami (wielkości grochu), a następnie przenieść do miski.
Wymieszać ze skórką i maślanką. Porzeczki wrzucić z mieszanką owsianą, następnie dodać maślankę, mieszając widelcem, aż ciasto uformuje się. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i delikatnie zagnieść 6 razy.
Pat ciasto do 1-cal grubości okrągłej, odkurzając powierzchnię z większą ilością mąki, jeśli to konieczne.
Wyciąć jak najwięcej bułeczek, jak to możliwe z nożem, zanurzając go w mące przed każdym cięciem, i przenieść bułeczki do lekko masłem dużą blachę do pieczenia. Zbierz resztki w kulkę, a następnie wklep w rundę i wytnij więcej bułeczek w ten sam sposób.
Blaty bułeczek posmarować maślanką i lekko posypać cukrem.
Piec w środku piekarnika na złoty kolor, 15 do 18 protokół, i przenieść do stojaka.
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
* Bułeczki można przygotować 2 godziny wcześniej, schłodzić i przechowywać w temperaturze pokojowej.