Bułeczki Owsiane Porzeczkowe

Bułeczki Owsiane Porzeczkowe
Bułeczki owsiane porzeczkowe to Wegetariańskie poranny posiłek. Jedna porcja zawiera 242 kalorie, 4G białka, oraz 13g tłuszczu. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 12. Udaj się do sklepu i podnieś proszek do pieczenia, mąkę, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to szkockie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik nie jest tak ogromny. Spróbuj Bułeczki Porzeczkowe, Bułeczki Porzeczkowe, oraz Bułeczki Porzeczkowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 425ºF.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Mąkę, cukier, proszek do pieczenia, sodę i sól przesiać do robota kuchennego, następnie dodać owies i pulsować 15 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
SólSól
Mieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormickMieszanka Przypraw Do Steków, Preferowana Marka Montreal Steak Seasoning Firmy McCormick
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
3
Dodać masło i pulsować, aż mieszanina przypomina Gruboziarnisty posiłek z małymi grudkami (wielkości grochu), a następnie przenieść do miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Wymieszać ze skórką i maślanką. Porzeczki wrzucić z mieszanką owsianą, następnie dodać maślankę, mieszając widelcem, aż ciasto uformuje się. Ciasto wyłożyć na lekko posmarowaną mąką powierzchnię i delikatnie zagnieść 6 razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
PorzeczkiPorzeczki
CiastoCiasto
5
Pat ciasto do 1-cal grubości okrągłej, odkurzając powierzchnię z większą ilością mąki, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
6
Wyciąć jak najwięcej bułeczek, jak to możliwe z nożem, zanurzając go w mące przed każdym cięciem, i przenieść bułeczki do lekko masłem dużą blachę do pieczenia. Zbierz resztki w kulkę, a następnie wklep w rundę i wytnij więcej bułeczek w ten sam sposób.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
7
Blaty bułeczek posmarować maślanką i lekko posypać cukrem.
Składniki, których będziesz potrzebować
MaślankaMaślanka
CukierCukier
8
Piec w środku piekarnika na złoty kolor, 15 do 18 protokół, i przenieść do stojaka.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
9
Podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.
1
* Bułeczki można przygotować 2 godziny wcześniej, schłodzić i przechowywać w temperaturze pokojowej.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia2
Magazyn