Brytyjski Budyń Chlebowy
Brytyjski budyń chlebowy jest Wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 268 kalorii, 5G białka, oraz 11g tłuszczu. Na 55 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz jajko, masło, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to bardzo przystępna cena przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Świetnie sprawdza się jako deser. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 25%, co nie jest takie wspaniałe. Podobne przepisy to Pudding Z Nottingham....jabłko i krem (Brytyjski), Spotted Dick! Tradycyjny Brytyjski Parowany Owocowy Pudding Biszkoptowy, oraz bez jaj karmelowy budyń chlebowy, gotowany na parze bez pieczenia budyń chlebowy.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
W dużej misce połączyć chleb z mlekiem i odstawić do namoczenia na 5 minut. Następnie wymieszać jajko, masło, rodzynki, mieszane owoce, brązowy cukier, gałka muszkatołowa i cynamon.
Dobrze wymieszać. Naciśnij mieszaninę do 9-calowej kwadratowej patelni do pieczenia.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż będzie złoty i jędrny w dotyku, około 35 minut. Pozostawić na patelni do ostygnięcia, a następnie pokroić w kwadraty.