Bruschetta z pieczonych buraków Lulu na endywii z karmelizowanymi orzechami włoskimi

Bruschetta z pieczonych buraków Lulu na endywii z karmelizowanymi orzechami włoskimi
Pieczony Burak Lulu Bruschettan na Endywie z karmelizowanymi orzechami włoskimi może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 3,62 zł za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 473 kalorie, 10g białka, oraz 31 g tłuszczu. Ten przepis służy 3. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz ser cashel, sól, endywia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Sałatka z buraków kiszonych i endywii z kozim serem i orzechami włoskimi, burak i karmelizowana cebula bruschetta z kozim serem kruszy, oraz Francuski w mgnieniu oka: pieczona endywia i sałatka gruszkowa z rukolą, orzechami włoskimi i Roquefortem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W55 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia26
Magazyn