Brokuły i kiełbasa Focaccia
Brokuły i kiełbasa Focaccia może być tylko Morze Śródziemne przepis, którego szukasz. Na 65 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 10g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 329 kalorii. Ten przepis służy 6. Mieszanka kiełbasy wieprzowej, oliwa z oliwek, poklepany, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 14%, to danie nie jest tak doskonałe. Podobne przepisy to Kanapki z brokułami i wędzonym indykiem Focaccia, Jak zrobić Chleb Focaccia & rozmaryn czosnek Focaccia, oraz Kiełbasa Brokułowa Na Wolnym Ogniu.
Instrukcje
Na dużej patelni podgrzej 1 łyżkę. olej na średnim ogniu. Gotować kiełbasę, mieszając i rozpadając się, aż pokruszone, o 5 protokół.
Odcedzić i przełożyć na talerz. Umieść 1 Łyżkę. olej i cebula na patelni; gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż zmiękną, o 4 protokół.
Dodać do kiełbasy i ostudzić.
Dolna regał piekarnika do dołu; Rozgrzej piekarnik do 177°. linia blachy do pieczenia z pergaminem lub folią; posypać trochę mąki kukurydzianej lub mąki. Rozwiń ciasto na patelnię bez rozciągania.
Posypać 1 łyżką. Parmezan.
Na wierzchu rozłożyć kiełbasę, cebulę i brokuły, lekko dociskając.
Posypać Pozostałe 1 łyżka. Parmezan na wierzchu.
Piec, aż ładnie rumiane na brzegach i gotowane przez, o 30 protokół.
Pokroić w prostokąty i podawać na ciepło lub w temperaturze pokojowej.