Brochetki krewetkowe z sałatką z awokado-kolendry
Brochettes krewetki z awokado - Sałatka kolendra jest jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 10 porcjami. Na 1,08 zł za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 196 kalorii. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka soku z cytryny, pomidory-obrane, krewetki, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Kolendra Limonka Krewetki Awokado Sałatka, Sałatka z krewetek, kukurydzy i awokado z winegretem Kolendrowo-limonkowym, oraz Grillowana uliczna Sałatka kukurydziana z krewetkami z masła kolendrowego, Pico de Gallo i przecierem z awokado.
Instrukcje
W dużej misce ubić sok z cytryny z 1/4 szklanki oliwy z oliwek. Doprawić solą i pieprzem. Awokado pokroić w 1/4-calową kostkę.
Dodaj do miski i wrzucić z opatrunkiem. Wchodzisz w pomidory i kolendry. Przechowywać w lodówce sałatkę do ostygnięcia.
Zapal grill lub rozgrzej patelnię grillową. Nawlecz każdą krewetkę wzdłuż na szpikulcu, aby utrzymać ją prosto.
Szaszłyki z krewetek posmarować oliwą z oliwek i doprawić solą i pieprzem. Grill krewetki na umiarkowanie wysokim ogniu, aż gotowane, o 2 protokół na stronie.
Łyżka sałatki z awokado na 10 talerzy sałatkowych. Top każdej sałatki z ciepłymi krewetkami z grilla i podawać na raz.