Bogata włoska kiełbasa i zupa ziemniaczana
Bogata włoska kiełbasa i zupa ziemniaczana może być tylko zupa szukasz. Jedna porcja zawiera 288 kalorii, 11g białka, oraz 23G tłuszczu. Ten przepis służy 8. Na 79 centów za porcję, ten przepis okładki 17% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1898 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wiele osób naprawdę lubi to śródziemnomorskie danie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest idealny do Jesień. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, kiełbasę, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 87%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Paleo Italian Sausage & Potato Soup, Zuppa Toscana {Kremowa zupa ziemniaczana i jarmuż z włoską kiełbasą}, oraz Bogata Wiedeńska Zupa Ziemniaczana.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Umieść linki kiełbasy na patelni i piec przez 15 do 20 minut, lub do czasu zakończenia.
Wytnij każde ogniwo na pół wzdłuż, a następnie na plasterki 1/2 cala. Odłożyć na później.
W rondlu 4 quart na średnim ogniu, podsmażyć cebulę i pancetta przez 10 minut, lub aż cebula są prawie jasne.
Dodać czosnek i saute przez jeszcze jedną minutę.
Dodaj bazę kurczaka lub bulionu, wody i ziemniaków i doprowadzić do duszenia na wolnym ogniu przez 15 minut.
Dodać jarmuż, śmietanę i zarezerwowaną kiełbasę, dusić jeszcze 5 minut i podawać.