Boczek Wołowy Grill Pizza Kieszenie
Przepis wołowina boczek Grill Pizza kieszenie może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 45 minut. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 194 kalorie, 7G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim Dzień Ojca wydarzenie. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz boczek, oliwę z oliwek, bardzo ciepłą wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i przyjazne dla fodmap dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik nie jest tak wybitny. Spróbuj Boczek Grill Kurczak Pizza Kieszenie, Grill Ananas Kurczak Pizza Kieszenie, oraz Pizza Z Boczkiem Z Grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 232°. Linia cookie arkusz z folią; spryskać folią z gotowania sprayu.
W średniej misce, mieszać razem Bisquick mix, bardzo ciepłej wody i oliwy z oliwek, aż Bisquick mix jest zwilżona.
Zagnieść lekko ciasto, aby uformować kulkę. Ciasto podzielić na 8 części. Spłaszcz i użyj wałka do ciasta, aby zwinąć każdy w okrąg o grubości około 1/8 cala.
Umieść kółka na arkuszu cookie.
Umieść 1 łyżkę steku na każdym okręgu ciasta. Na wierzchu 1 plaster boczku, pokruszony, 1/2 łyżki sosu barbecue i 1 łyżka sera. Złóż i szczyp krawędzie do uszczelnienia.
Piec 15 do 20 minut lub aż złoty.
Ciesz się gorącym lub całkowicie chłodnym, owinąć folią i zamrozić, aż będzie gotowy do użycia.