Blueberry Soy Shake

Blueberry Soy Shake
Blueberry Soy Shakes to bezglutenowe i wegańskie przepis z 3 porcjami. Jedna porcja zawiera 156 kalorii, 6G białka, oraz 4G tłuszczu. Na $1.6 za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz jagody, mleko sojowe, jogurt sojowy waniliowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Przynosi wam to moje przepisy. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Dobrze sprawdza się jako napój. Z łyżeczką wynik 66%, to danie jest solidne. Spróbuj Blueberry Soy Shake, Koktajle Pomarańczowo-Jagodowe, oraz Makaron Z Sosem Sojowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przetwarzaj wszystkie składniki w blenderze lub robocie kuchennym, aż będą gładkie, zatrzymując się, aby zeskrobać boki.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(takie Jak Marie Biscuits)(takie Jak Marie Biscuits)
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
2
Podawać natychmiast.
3
* W razie potrzeby można zastąpić 1% niskotłuszczowym mlekiem lub jogurtem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Procent Mleka1 Procent Mleka
Opakowanie Mrożonego Ciasta WaniliowegoOpakowanie Mrożonego Ciasta Waniliowego
4
Uwaga: w tym przepisie preferujemy mrożone jagody zamiast świeżych, ponieważ dają jaśniejszy kolor i gładszą konsystencję.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę1 (8 Uncji) Opakowanie Serka śmietankowego, Pokrojonego W 1-calową Kostkę
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia34
Magazyn