Blue Yonder BBQ Mostek
Przepis Blue Yonder BBQ mostek może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w przybliżeniu 5 godzin i 15 minut. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 511 kalorii. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawy irvine Smokey rotisserie przyprawa, mostek wołowy, sól i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wędzony Cheddar i ser pleśniowy makaron z serem, Simple Slow-Cooker Mostek & Serdeczny Mostek Tacos, oraz Klopsiki z grilla dla podobnych receptur.
Instrukcje
Na początku dnia spłucz mostek, aby usunąć wszelkie pozostałości i osuszyć ręcznikiem papierowym. W małej misce połącz przyprawę Smokey Rotisserie, czosnek w proszku, musztarda Dijon, pasta pomidorowa, sól i pieprz i dobrze zmiksuj w pastę. Wcierać dobrze we wszystkie powierzchnie mostka i pozostawić w lodówce na kilka godzin.
Podgrzać grill. Grilluj mostek powoli na pośrednim ogniu w przybliżonej temperaturze 250 stopni F, aż mięso będzie przetargu widłowego, przez około 3 godziny. Pod koniec czasu gotowania, połączyć sos barbecue, ostry sos pieprzowy, miód, i mielone kolendry w małej misce i rozprzestrzeniać na mostku.
Podawać w stylu rodzinnym przyozdobione gałązkami kolendry.