Blue Yonder BBQ Mostek

Blue Yonder BBQ Mostek
Przepis Blue Yonder BBQ mostek może zaspokoić swoje żydowskie pragnienie w przybliżeniu 5 godzin i 15 minut. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 511 kalorii. Na $3.69 za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Chanuka będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz przyprawy irvine Smokey rotisserie przyprawa, mostek wołowy, sól i kilka innych rzeczy, aby to zrobić dzisiaj. Sprawdza się jako danie główne. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Wędzony Cheddar i ser pleśniowy makaron z serem, Simple Slow-Cooker Mostek & Serdeczny Mostek Tacos, oraz Klopsiki z grilla dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Na początku dnia spłucz mostek, aby usunąć wszelkie pozostałości i osuszyć ręcznikiem papierowym. W małej misce połącz przyprawę Smokey Rotisserie, czosnek w proszku, musztarda Dijon, pasta pomidorowa, sól i pieprz i dobrze zmiksuj w pastę. Wcierać dobrze we wszystkie powierzchnie mostka i pozostawić w lodówce na kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Ser Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W PlasterkiSer Topiony O Obniżonej Zawartości Tłuszczu (Velveeta), Pokrojony W Plasterki
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Bagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I OpiekanaBagietka Z Francuskiego Chleba, Pokrojona W Plasterki I Opiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Podgrzać grill. Grilluj mostek powoli na pośrednim ogniu w przybliżonej temperaturze 250 stopni F, aż mięso będzie przetargu widłowego, przez około 3 godziny. Pod koniec czasu gotowania, połączyć sos barbecue, ostry sos pieprzowy, miód, i mielone kolendry w małej misce i rozprzestrzeniać na mostku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Posiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej TrybuliPosiekana świeża Trybula Lub 1 łyżka Suszonej Trybuli
Mielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej SalsyMielone Zielone Chilli Z Puszki** (3 łyżeczki Zielonej Salsy
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Mango, Obrane I Pokrojone W Drobną KostkęMango, Obrane I Pokrojone W Drobną Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Podawać w stylu rodzinnym przyozdobione gałązkami kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek2 łyżki Stołowe Plus 1-1/2 łyżeczki Oliwy Z Oliwek
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia27
Magazyn