Blackened Grouper
Blackened Grouper to bezglutenowe, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja zawiera 98 kalorii, 5G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 66 centów za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać masło, olej canolan, mieszanka przypraw cajun, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Z łyżeczką wynik 42%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Grouper pieczony z grzybami: Grouper al Forno con Funghi Trifolati, Poczerniona mieszanka przyprawowa i Poczerniona ryba, oraz Grouper Daniels.
Instrukcje
Natrzyj każdą stronę filetów przyprawą Cajun
Ciepła 2 1/2 łyżeczki oleju i 2 1/2 łyżeczki masła w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj 5 filetów; gotuj przez 4 minuty z każdej strony lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatków podczas testowania widelcem lub do pożądanego stopnia doneness. Powtórz procedurę z pozostałym olejem, masłem i filetami.
Podawać z cytrynowymi klinami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.