Berry Cream Coffee Cake

Berry Cream Coffee Cake
Przepis Berry Cream Coffee Cake można zrobić w około 30 minut. Ten przepis służy 10. To Śniadanie ma 269 kalorii, 3G białka, oraz 11g tłuszczu na porcję. Za 51 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Aby ten przepis był tak pyszny, wystarczy mieszanka mieszanki biszkoptowej/do pieczenia, przetworów malinowych, twarogu i garści innych składników. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli śledzisz lacto ovo vegetarian dieta. Przynosi ci smak domu. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 13%, co jest raczej złe. Berry Coffee Cake, Bardzo Jagodowe Ciasto Kawowe, oraz Bardzo Jagodowe Ciasto Kawowe są bardzo podobne do tego przepisu.

Instrukcje

1
W misce pokrój serek śmietankowy i masło na mieszankę biszkoptową, aż będzie krucha. Mieszaj mleko tylko do zwilżenia. Obróć na posypaną mąką powierzchnię; ugniataj 8-10 razy lub do uzyskania gładkości ciasta. Na woskowanym papierze rozwałkuj ciasto na 12 cali. x 8-w. prostokąt. Skręć w natłuszczoną 15-calową. x 10-w. x 1-w. blacha do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Biszkopt MixBiszkopt Mix
MasłoMasło
CiastoCiasto
MlekoMleko
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Usuń woskowany papier.
3
Spread zachowuje środek trzeciej części prostokąta. Na każdym długim boku wyciąć 1-in.- szerokie paski około 2-1 / 2 w środku. Zaczynając od jednego końca, złóż naprzemienne paski pod kątem w poprzek przetworów; koniec uszczelnienia.
Składniki, których będziesz potrzebować
PrzetworyPrzetwory
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
4
Piec w temperaturze 425° przez 12-15 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
5
Połącz składniki glazury; i skrop ciepłe ciasto kawowe. Ostudzić na ruszcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
KawaKawa
GlazuraGlazura
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty

Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port i Moscato d ' Asti to moje najlepsze typy na ciasto kawowe. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.
TrudnośćŚredni
Gotowe W30 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia0
Magazyn