Przepis Beef ' N ' Cheese French Bread może zaspokoić Twoje śródziemnomorskie pragnienie w przybliżeniu 30 minut. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 1,28 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 450 kalorii, 24g białka, oraz 25 g tłuszczu. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka salsy, mielonej wołowiny, ostrego sera cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 49%. Ten wynik jest całkiem dobry. Spróbuj Polędwica wołowa z pieprzem na pomidorze wołowym z kozim serem, cebulą smażoną po francusku i sosem z octu balsamicznego, Francuski Chleb faszerowany wołowiną, oraz Chleb Francuski Faszerowany Wołowiną podobnych receptur.
Instrukcje
1
Na dużej patelni gotować wołowinę i cebulę na średnim ogniu, aż mięso nie będzie już różowe; odcedzić. Wymieszać z salsą, zielonym pieprzem, oliwkami, solą, chili w proszku, czosnkiem i kminkiem.
2
Zdjąć z ognia.
3
Chleb pokroić na pół wzdłuż; umieścić na blasze do pieczenia.
4
Masę mięsną rozłożyć po ściętych bokach, posypać serem.
5
Piec w temperaturze 450° przez 10-15 minut lub do rozpuszczenia sera.