Batony Graham z kawałkami czekolady
Batoniki Graham z kawałkami czekolady to dodatek dla 24 osób. Za 33 centy za porcję ten przepis pokrywa 6% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera około 4 g białka, 12 g tłuszczu i łącznie 229 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis i mogę powiedzieć, że był strzałem w dziesiątkę. Mieszanka złotych grahamów, sody oczyszczonej, brązowego cukru i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 18% wyniku, co nie jest wynikiem doskonałym. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także Chocolate Chip Graham Cracker Bars, Chocolate Chip Graham Cracker Bars i Chocolate and Peanut Graham Bars.
Instrukcje
W dużej misce utrzyj masło z cukrem na jasną i puszystą masę.
Dodawaj jajka, jedno po drugim, dobrze ubijając po każdym dodaniu. Ubij wanilię.
Połącz mąkę, płatki zbożowe, 3/4 szklanki płatków owsianych, sodę oczyszczoną, proszek do pieczenia i sól; stopniowo dodawać do ubitej masy i dobrze ubić. Wymieszaj 3/4 szklanki orzeszków ziemnych i 2/3 szklanki kawałków czekolady.
Rozłóż na natłuszczonej formie o średnicy 13 cali. x 9 cali taca do pieczenia. Grubo posiekaj pozostałe orzeszki ziemne; posypać wierzch pozostałymi płatkami owsianymi i frytkami.
Piec w temperaturze 350° przez 25-30 minut lub do złotego koloru. Studzimy na drucianej kratce.