Batoniki Zbożowe Czekoladowe
Need a dairy free morn meal? Czekoladowe batoniki zbożowe mogą być wspaniałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 18 porcji z 106 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka płatków zbożowych, marshmallows, czekolada bita lukier mix, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Wakacyjne Czekoladowe Batoniki Zbożowe, Czekoladowe Batoniki Zbożowe Oreo & M&M, oraz Batoniki Zbożowe Z Białej Czekolady.
Instrukcje
Margarynę rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Dodać słodzik; dobrze wymieszać.
Dodać pianki; gotować, ciągle mieszając, aż pianki się stopią.
Zdjąć z ognia; wymieszać z płatkami zbożowymi.
Równomiernie wcisnąć mieszankę zbożową na dno patelni o wymiarach 13 x 9 cali pokrytej natryskiem do gotowania.
Ostudzić co najmniej 1 godzinę.
Przygotować polewę czekoladową zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Rozłóż lukier na mieszaninie zbóż. Przykryć i schłodzić 8 godzin lub aż lukier będzie lekko jędrny.
Pokroić w 3-x 2-calowe paski.