Batoniki owsiane, figowe i orzechowe

Batoniki owsiane, figowe i orzechowe
Płatki owsiane, figi i batony orzechowe mogą być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten wegetariański przepis ma 144 kalorie, 2G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 48. Na 25 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Epicurious ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz mąkę uniwersalną, ekstrakt z wanilii, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki super. Spróbuj Batoniki Owsiane, Figowe I Orzechowe, Batoniki Orzechowo-Owsiane Nadziewane Czekoladą, oraz Karmelowe Płatki Owsiane Orzech Bary dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połącz pierwsze 4 składniki w cienkim średnim rondlu. Doprowadzić na wolnym ogniu na średnim ogniu, mieszając, aż cukier rozpuszcza się. Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu. Okładka andsimmer 5 minut. Figi Uncover i gotowane na wolnym ogniu są bardzo miękkie, a nadzienie jest grube, często mieszając, około 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
FigiFigi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Wymieszać z sokiem z wanilii, następnie z orzechami włoskimi.Całkowicie fajne. DO AHEAD: może być wykonany1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj. Doprowadzić temperaturę toroom przed użyciem.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
Orzechy WłoskieOrzechy Włoskie
SokSok
1
Umieść stojak w górnej trzeciej części i rozgrzej do 177°. Spryskaj metalową patelnię o wymiarach 13x9x2 cali sprayem zapobiegającym przywieraniu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
2
W dużej misce połącz owies i 5 kolejnych składników, a następnie zmiksuj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Dodaj kostkę " masło."Za pomocą opuszków palców mieszaj, ażmieszka tworzy małe wilgotne kępki.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
4
Mocno naciśnij połowę mieszaniny skorupy (około 3 filiżanek) na dnie przygotowanej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
5
Równomiernie rozsypać skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
6
Posypać pozostałą mieszaninę chrustu nad wypełnieniem; naciśnij, aby przylegać.
7
Piec bary do głębokiego brązu i jędrny dotyk, o 35 protokół. Cool in pan onrack.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
8
Pokrój poprzecznie na 6 pasków. Wykonaj 8-stopniowe cięcia, tworząc 2x1-calowy bars.DO naprzód: można dokonać 1 dzień naprzód. Przykryć folią; przechowywać w temperaturze pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
9
W średniej misce umieścić cukier puder.Używając wąskiej szpatułki, Usuń tyle pasków, ile chcesz z patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
PatelniaPatelnia
10
Połowę barsinu z cukrem pudrem zwijamy do okrycia. Układaj paski z powłoką i zwykłe paski na przemian na talerzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier PuderCukier Puder
RolkaRolka
1
Dla dłuższego przechowywania, przykryć patelnię i schłodzić. Bary utrzymają tydzień, ale skorupa zmięknie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Bon Appétit
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia1
Magazyn