Basic garnek z fasolką szparagową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj podstawowego garnka z fasolką Słupkową. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 8 i kosztuje 76 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 9g białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 157 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz bekon, pieprz, bulion z kurczaka i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Grillowane kotlety wieprzowe z brzoskwiniami i fasolką szparagową, Instant Pot Chorizo Beans, oraz Garnek Crock czerwona fasola i ryż dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować w dużym holenderskim piekarniku na średnim ogniu, aż będzie chrupiący.
Wyjąć boczek z patelni, rezerwując 1 łyżeczkę kapieli na patelni. Pokruszyć boczek; odstawić.
Dodać cebulę do kapiących na patelni; gotować 3 minuty, często mieszając.
Dodać boczek, sól i pozostałe składniki; doprowadzić do wrzenia. Zmniejszyć ogień, i gotować na wolnym ogniu, odkryte, 25 minut lub aż ziarna będą miękkie.