Banan Flips
Banan koziołki może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 433 kalorie, 3G białka, oraz 22g tłuszczu. Ten przepis służy 15. 178 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Mieszanka ekstraktu bananan, mąka, jaja i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 23%, co jest raczej złe. Spróbuj Domowe Banany Flips, Tuńczyk Ser Flips, oraz Boozy Banan Walnut Muffins {z bananowym Chobani greckim jogurtem!} dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Smar i mąka 2-patelnie 9x13 cali.
W dużej misce wymieszać mieszankę tortową i budyń błyskawiczny. Ubić jajka i 1 1/2 szklanki mleka. Podziel ciasto równomiernie między dwie patelnie.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 do 17 minut, lub aż Drewniana wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Podczas pieczenia ciasta, zrobić nadzienie.
Wymieszać cukier i mąkę. W średniej misce, śmietany razem masło, skracanie i mieszaninę cukru. Ubić ekstrakt z mleka i banana, aż będzie gładka.
Po schłodzeniu ciasta Odwróć na tacę do serwowania.
Rozprowadzić nadzienie na wierzchu i przykryć pozostałą warstwą ciasta. Przechowywać schłodzone do 1/2 godziny przed podaniem.